Tzaneen2017-07-19T20:35:43+01:00

Tzaneen is de op ëén na grootste stad van de provincie Limpopo en een prettige uitvalsbasis voor de attracties in de subtropische omgeving. In de buurt bevinden zich interessante archeologische vindplaatsen, gigantische baobab bomen, wildlife en natuurreservaten. Het Kruger National Park ligt op een uurtje rijden.

Dankzij de ligging nabij de schitterende Magoebaskloof, de Drakensberg, de Valley of the Olifants, bossen en heuvels, biedt Tzaneen overal waar u kijkt een prachtig panorama.

Dit stadje wordt ook wel een subtropische tuin genoemd en er groeien vooral veel mango’s, citrusvruchten en avocado’s. U kunt hier mooie wandelingen en fietstochten maken en de Tzaneem Dam biedt verschillende recreatiemogelijkheden. In Tzaneem zijn verschillende accommodatiemogelijkheden en eetgelegenheden. Tzaneem ligt in het oosten van Limpopo aan de R36 en R71.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in Tzaneen aanbieden:

Wat klanten zeggen (t106)

Reisaanbiedingen voor Zuid-Afrika (t98)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Het mooiste van Zuid-Afrika

Vanaf 1.735 Euro p.p. – exclusief vluchten

Het mooiste van Zuid-Afrika

21-daagse autorondreis, verblijf in sfeervolle accommodaties
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Ga op safari in het prachtige Hluhluwe/Umfolozi N.P. of bezoek Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen kunt aanschouwen.
meer informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Vanaf 2.318 Euro p.p. – exclusief vluchten

Klassiek Zuid-Afrika

19 daagse rondreis vanaf Johannesburg
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad.
meer informatie

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

Vanaf 2.199 Euro p.p. – exclusief vluchten

De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika

19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse flora en fauna. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari´s inbegrepen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan