×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Cresta Mowana Safari Resort and Spa (MC)

De Cresta Mowana Safari Resort ligt op de oever van de machtige Chobe River. Deze luxueuze 4 sterren resort is meer dan een safarilodge, zeer geschikt voor families en reizigers die wat meer comfort en faciliteiten wensen dan die standaard zijn bij de meeste safarilodges. De restaurants bieden uitgekiende buffetten in een persoonlijke en authentieke Afrikaanse ambiance. Uiteraard kunt u safari-excursies maken in het nabij gelegen Chobe Nationaal Park, kanotochten maken op de Chobe rivier, maar ook rondje golf spelen op de 9-holes golfbaan behoren tot de mogelijkheden.

Adres

Chobe River, Kasane, Botswana

Ligging

Deze populaire safarilodge (voorheen Mowana Safari Lodge geheten) ligt aan de Zambezi rivier, op de plek waar de 4 landen Botswana, Zambia, Zimbabwe en Namibië samenkomen.

Kamers

De Mowani safari Lodge heeft 196 kamers, verdeeld in enkele gebouwen van 2 verdiepingen. De kamers zijn voorzien van tv, telefoon, airco. kluisje en thee- en koffiezetter. Alle kamers bieden een fantastisch uitzicht over de rivier.

Faciliteiten

De Mowani Safari Lodge beschikt over een lounge, cafetaria, restaurant, wasserij-service en zwembad. Zowel de Serondella restaurant als de Savuti cocktail bar kijken uit over de Chobe River en "Namibian flood plains", wat de ultieme plek is om het wildleven te zien bij zonsondergang.

Locatie van Cresta Mowana Safari Resort and Spa (MC)