Ghoha Hills Savuti Lodge (FC)

Ghoha Hills Savuti Lodge (FC)2017-07-10T15:12:15+01:00

Deze onlangs geopende lodge biedt een fantastisch uitzicht over het Savuti gebied.

Ligging
U bereikt Ghoha Hills Savuti Lodge via ca. 100 km (gedeeltelijk zeer uitgesleten) zandwegen, van Ngoma Bridge richting het zuiden. Na de Ghoha Gate ziet u de lodge aan de oostzijde van de Ghoha heuvel. Vanuit het zuiden, vanuit het Savuti Camp, rijdt u ongeveer 40 km via zandwegen naar de lodge.

Lodge
In het hoofdgebouw met rieten dak bevindt zich een ruim restaurantgedeelte, bar, receptie, een souvenirwinkel, comfortabele zitjes en een kleine bibliotheek. Het kampvuur is op een verhoogd platform gelegen en een nabijgelegen rock pool zorgt voor de nodige verfrissing. De lodge biedt dag- en nachtsafari’s aan.

Accommodatie
De 9 luxueus ingerichte, zeer ruime safaritenten en 2 familietenten staan op verhoogde houten platforms. Alle suites hebben grote bedden, een kast en opbergruimte, een zitje en een eigen terras. De tenten hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De familie tenten zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Verlichting via zonne-energie.

Inclusief
Volpension inclusief koffie/thee en snacks, lokale drankjes, wasservice (zonder ondergoed), 2 safariactiviteiten per dag en entreegelden nationale parken.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, fooien.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie