×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Ghoha Hills Savuti Lodge

Ghoha Hills Savuti Lodge | Ghoha Hills Savuti Lodge

Ghoha Hills Savuti Lodge kamer

Ghoha Hills Savuti Lodge kamer | Ghoha Hills Savuti Lodge

Ghoha Hills Savuti Lodge

Ghoha Hills Savuti Lodge kameruitzicht | Ghoha Hills Savuti Lodge

Ghoha Hills Savuti Lodge

Deze lodge ligt op een verhoog en biedt een fantastisch uitzicht van 180° over het wereldberoemde Savuti gebied. (ID: 71038)

Resort

In het hoofdgebouw met rieten dak bevindt zich een ruim restaurantgedeelte, bar en enkele kleine lounges met zicht op de actieve drinkplaats. Er is een buitenhaard, zwembad, fitnessruimte en spa. Het elegante decor, het uitzicht en het professionele personeel bieden u de perfecte omgeving voor uw unieke reis. De lodge biedt ’s morgens en ’s middags safaritochten en dagexcursies naar de Savuti regio aan.

Ligging

makkelijk bereikbaar met een klein vliegtuig van Kasane of Maun of met een 4x4 voertuig. Een transfer met helikopter is ook mogelijk.

Accommodatie

de 11 luxueus ingerichte tenten met kwalitatieve bedden en linnen zorgen voor het ultieme comfort (9 tweepersoonstenten en 2 familietenten voor 2 volwassenen en 2 kinderen). Ghoha Hills beschikt over alle mogelijke milieucertificaten en werkt uitsluitend op zonne-energie.

 

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag, entreegelden nationale parken.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, fooien.
Kinderen: welkom vanaf 6 jaar. Gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar dienen een privévoertuig te boeken. Prijzen op aanvraag.

Locatie van Ghoha Hills Savuti Lodge (FC)