×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Ghoha Hills Savuti Lodge

Ghoha Hills Savuti Lodge | Ghoha Hills Savuti Lodge

Ghoha Hills Savuti Lodge kamer

Ghoha Hills Savuti Lodge kamer | Ghoha Hills Savuti Lodge

Ghoha Hills Savuti Lodge

Ghoha Hills Savuti Lodge kameruitzicht | Ghoha Hills Savuti Lodge

Ghoha Hills Savuti Lodge (FC)

Deze onlangs geopende lodge biedt een fantastisch uitzicht over het Savuti gebied.

Ligging

U bereikt Ghoha Hills Savuti Lodge via ca. 100 km (gedeeltelijk zeer uitgesleten) zandwegen, van Ngoma Bridge richting het zuiden. Na de Ghoha Gate ziet u de lodge aan de oostzijde van de Ghoha heuvel. Vanuit het zuiden, vanuit het Savuti Camp, rijdt u ongeveer 40 km via zandwegen naar de lodge.

Lodge

In het hoofdgebouw met rieten dak bevindt zich een ruim restaurantgedeelte, bar, receptie, een souvenirwinkel, comfortabele zitjes en een kleine bibliotheek. Het kampvuur is op een verhoogd platform gelegen en een nabijgelegen rock pool zorgt voor de nodige verfrissing. De lodge biedt dag- en nachtsafari’s aan.

Accommodatie

De 9 luxueus ingerichte, zeer ruime safaritenten en 2 familietenten staan op verhoogde houten platforms. Alle suites hebben grote bedden, een kast en opbergruimte, een zitje en een eigen terras. De tenten hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De familie tenten zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Verlichting via zonne-energie.

Inclusief

Volpension inclusief koffie/thee en snacks, lokale drankjes, wasservice (zonder ondergoed), 2 safariactiviteiten per dag en entreegelden nationale parken.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, fooien.

Opmerking

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

 

Locatie van Ghoha Hills Savuti Lodge (FC)