Savute Safari Lodge (FC)

Savute Safari Lodge (FC)2017-07-10T15:14:01+01:00

Deze heerlijke safariloodge ligt tussen het Savuti gebied en het Moremi Game Reserve, het bekendste wildreservaat in Botswana.

Ligging
Aan de rand van de Xakanaxa lagune in het oostelijk deel van de Okavango Delta, in het Moremi Wildreservaat. De lodge kunt u per klein propellervliegtuig vanaf Maun in ca. een half uur en vanaf Kasane in ca. 1 uur bereiken.

Camp
De tenten liggen links en rechts van het hoofdgebouw. De lodge heeft een lounge met houten tafel, grote bar, comfortabele banken, een bibliotheek en een grote eetruimte. Verder is er een groot zonne- en panoramaterras, een klein zwembad, een rietgedekte ’boma’ en een uitkijktoren.

Accommodatie
12 grote insectenvrije safaritenten gelegen op verhoogde houten plateaus met grote bedden en teakhouten meubilair. Overdekt atrium naar de badkamer met douche en wc. Elektrische verlichting.

Inclusief
Overnachting, volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag, parkentreegelden, ‘flying-doctors’ verzekering, wasservice (geen ondergoed) en Engelssprekende leiding.

Exclusief
Fooien, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde dranken, vluchten tussen de kampen en visumkosten.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie