Chitabe Camp (FC)

Chitabe Camp (FC)2017-07-10T15:26:45+01:00

Adres
Chitabe Area, Okavango Delta, Botswana

Ligging
Het Chitabe Camp ligt in een privé wildgebied in het zuidoosten van de Okavango, op één van de mooiste eilanden in de Delta. Het biedt u alle schoonheden van de Okavango, met weidse water- en grasvlaktes, stromende rivieren, moeras, droge acacia’s en mopane-bomen. Deze variatie in de omgeving maakt het tot een thuis van een zeer divers wildleven, zoals olifanten, buffels, leeuwen, luipaarden, cheeta’s, giraffen, zebra’s en impala’s. Af en toe ziet men hier ook wilde honden.

Nachtelijke safari’s scheppen de mogelijkheid om oog in oog te staan met nachtelijke dieren zoals de civetkat, de boskat, de genet, de pangolin en de aardwolf. De activiteiten van het Chitabe Camp omvatten nachtelijke safari’s in open 4×4 voertuigen, natuurwandelingen en het spotten van vogels.

Accommodatie
Het Chitabe Camp beschikt over ruime safaritenten, die in Oost-Afrikaanse stijl zijn gebouwd. De tenten staan op verhoogde houten dekken tussen de bomen. Elke tent heeft een twinbed, ensuite faciliteiten en zowel een binnen- als een buitendouche.

Faciliteiten
De dineerruimte, pub en lounge zijn eveneens opgetrokken op verhoogde houten platformen om u een uitstekend uitzicht over de vlakte te garanderen. Een zwembad staat de gasten toe af te koelen onder de warme Afrikaanse zon. Het Chitabe Camp heeft ook twee verhoogde refuges in het reservaat waar gasten kunnen slapen onder de sterren in volledig comfort en veiligheid.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie