Sandibe Safari Camp (FC)

Sandibe Safari Camp (FC)2017-07-10T15:38:49+01:00

Sandibe Safari Camp in de Okavango Delta biedt uitstekende mogelijkheden om wild te bekijken.

Adres
Santantadibe, Okavango Delta (Eastern Delta), Botswana

Ligging
In het zuidoosten van de delta net buiten de zuidelijke grens van het Moremi Game Reserve. Vlucht vanaf Maun is 20 minuten naar de Chitabe airstrip, en vanaf daar is het ongeveer 45 minuten rijden naar het safari kamp.

Hotel
De lodge beschikt over diverse eetgelegenheden en een bar, een terras, een zwembad en een kleine souvenirwinkel. De activiteiten bestaan uit dag- en nachtsafari’s in open safarivoertuigen, mokorotochten (kano’s), boottrips en begeleide wandelingen. Giraffen, antilopen, olifanten, leeuwen en vele soorten vogels hebben hier hun thuishaven.

Accommodatie
De 15 onlangs gerenoveerde vrijstaande chalets zijn gebouwd op houten platforms (vanaf juli 2014). De chalets liggen aan de oever van de Santanadibe rivier, onder beschutting gevende oude bomen. Elke chalet is voorzien van een veranda, comfortabele bedden met muskietennetten, schrijftafel, garderobekast en en-suite badkamer met wastafel, toilet en bad / openluchtdouche. Elektrisch licht en verlichting d.m.v. olielampen.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag en wasservice (geen ondergoed).

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, entreegeld nationale park en fooien.

Bagagebeperking
Max. 20 kg per persoon in een zachte reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie