Hell’s Gate National Park

///Hell’s Gate National Park
Hell’s Gate National Park2017-07-11T23:49:17+01:00

Hell’s Gate Nationaal Park heeft pas sinds 1984 de status van nationaal park. Het park ligt ten zuidwesten van Lake Naivasha en bestaat voor een groot deel uit een indrukwekkende kloof met hoog oprijzende rotswanden. In het nationale park broedt een kolonie Rüppell’s gieren en lammergieren. Daarnaast komt ook de zwarte arend hier voor. Tot de in Hell’s Gate voorkomende zoogdieren behoren Thomson-gazellen, zebra’s, rotsklipdassen en jachtluipaarden. U kunt hier prachtige wandelingen maken tussen het wild.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels en safarilodges die we bij het Hell’s Gate National Park aanbieden:

Wat klanten zeggen (t105)

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan