×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Balkon met bijbehorend zwembad

Balkon met bijbehorend zwembad | Pondoro Game Lodge

Binnenkant van de kamer

Binnenkant van de kamer | Pondoro Game Lodge

Suite

Suite | Pondoro Game Lodge

Pondoro Game Lodge

Balule Private Nature Reserve

De lodge kenmerkt zich door een gunstige prijskwaliteitverhouding! Zonder de lodge te verlaten kunt u hier urenlang wild observeren.

Ligging

Pondoro Game Lodge is gelegen in het 50.000 ha grote Big Five Balule wildreservaat, dat aan het Krugerpark grenst en zich aan de oever van de Olifants rivier bevindt. Ca. 5 u. rijden vanaf Johannesburg. De Phalaborwa entree naar het Krugerpark ligt op ca. 45 km. De toegangsweg naar de lodge is een gravelweg.

Lodge

Lounge met wifi, bar, kleine bibliotheek, boma, klein zwembad, panoramaterras met uitzicht op de rivier, wijnkelder, nieuwe spa en 3 panoramaterrassen bij de waterdrinkplaats. Er worden begeleide wandelingen en 2 safari’s per dag (’s ochtends en ’s avonds met schijnwerpers) aangeboden. Vanaf 2015 is er tegen een toeslag een romantische overnachting in een boomhut mogelijk onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Accommodatie

8 rietgedekte chalets (ca. 55 m²), allen met airco, ventilator, muskietennet, badkamer met douche en bad, wifi en een privéveranda met uitzicht op de rivier. Daarvan zijn er 5 zeer ruime suites (ca. 80 à 85 m²) met als extra een buitendouche, jacuzzi op het terras en een woongedeelte.

Inclusief

Volpension en 2 safari-activiteiten.

Exclusief

Entreegeld Balule wildreservaat, drankjes, transfers, fooien, wellnessbehandelingen en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Bij een verblijf van 3 nachten krijgt u een romantisch diner in de wildernis aangeboden. Daarnaast ontvangt u tijdens een verblijf in de periode tussen 01.01-30.04.15 & 01.09-31.12.15 een tegoedbon voor een wellnessbehandeling ter waarde van ZAR 550 per koppel.