×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Kamer

Kamer | Garonga Safari Camp

Lounge

Lounge | Garonga Safari Camp

Infinity zwembad

Infinity zwembad | Garonga Safari Camp

Garonga Safari Camp

Hoedspruit

Het Garonga Safari Camp in het Makalali Reserve in de provincie Limpopo is zeker één van de meest romantische kampen in Zuid-Afrika.

Ligging

Garonga Safari Camp is gelegen in het 22.000 ha groot Makalali Private GR. Hoedspruit of Phalaborwa Airport op ca. 1,5 u. rijafstand, deels over een hobbelige baan. Ca. 3 u. naar Nelspruit en ca. 6 u. naar Johannesburg.

Camp

Dit camp is een parel onder de safari-accommodaties en wordt door de eigenaar zelf gerund. Absolute rust, privacy en de grootst mogelijke luxe, ver weg van de beschaving, staat u te wachten. Het wildreservaat is Afrika op zijn best, want het struikgewas is nog lekker wild. Een vriendelijke service en uitstekend eten dragen bij aan een heerlijk verblijf. In het hoofdgebouw is wifi (tegen betaling), een eetkamer, grote open lounge met een ´honesty bar´, terras met open haard, een zwembad en een boma. Inbegrepen activiteiten: safari’s, bush wandelingen, open lucht bad en een Sleep-Out onder de Afrikaanse hemel.

Accommodatie

6 lichte, ruime safaritenten met en-suite badkamer met binnen- en buitendouche, ventilator, terras met hangmat met uitzicht over de droge rivierbedding.

Inclusief

Volpension, safari-activiteiten, wasservice, Sleep-Out, bush bad en lokale drankjes.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, fooien, overige drankjes, entreegeld Makalali GR.

Kinderen

Welkom vanaf 8 jaar, max. 2 kinderen tot 12 jaar bij de ouders op de kamer (korting op aanvraag).

Opmerking

5=4 (geldig: gehele jaar).

Sleep-Out onder de sterrenhemel is gratis! (wel vooraf boeken)

Het camp is gesloten tussen 01.03-24.03 wegens jaarlijkse renovatie.