Little Mombo Camp (FC)

Little Mombo Camp (FC)2017-07-10T15:21:30+01:00

Adres
Mombo Island, Okavango Delta, Botswana

Ligging
Little Mombo Camp is een uitbreiding van het Mombo Camp: ze delen hetzelfde eiland binnen de Okavango Delta. Het biedt hetzelfde overvloedig aanwezige wild en is één van de beste safariplaatsen in Botswana. Little Mombo Camp kijkt uit over een prachtige graasvlakte gevuld met wilde dieren. Het hoogtepunt hier is de concentratie aan graasdieren en roofdieren – inclusief de grote katten. De gasten zullen er ook luipaarden, grote kuddes buffels, wilde honden, zebra’s, witte neushoorns, hyena’s, giraffen, gnoes en cheeta’s ontmoeten.

Accommodatie
Het safarikamp is gebouwd onder grote bomen die voor schaduw zorgen. De 3 grote gastenkamers onder canvas zijn comfortabel en ruim en bieden en-suite faciliteiten. De buitendouche is er voor hen die dichter bij de natuur willen douchen. Het Little Mombo Camp telt slechts drie kamers, het kan ook in z’n geheel worden afgehuurd.

Faciliteiten
Little Mombo Camp heeft zijn eigen dineerruimte, keuken, lounge en plonsbad uitkijkend over de open vlakte tegenover het kamp en biedt dezelfde ervaring en standaarden als het Mombo Camp.

De activiteiten omvatten ochtend en namiddag safari’s in open 4×4 voertuigen.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie