Sanctuary Chief’s Camp (FC)

Sanctuary Chief’s Camp (FC)2017-07-10T15:24:24+01:00

Het Sanctuary Chief’s Camp ligt in de Okavango Delta in een privé wildreservaat aan de Boro rivier, grenzend aan het Moremi wildreservaat.

Ligging
Sanctuary Chief’s Camp ligt ten noordwesten van Sanctuary Stanley’s Camp.

Camp
Hoofdgebouw met terras, zwembad met zonnedek, bar, lounge, restaurant en kampvuur. Deelname aan het olifantenproject is mogelijk (ca. 1 u. rijden). Er worden dag- en avondsafari’s en boot-, mokoro- en kanotochten (afhankelijk van de waterstand) aangeboden. De wandelsafari´s zijn hier uniek.

Accommodatie
5 luxueuze, verhoogde en ruime suites met eigen badkamer. De bedden zijn voorzien van slaapzakken, zodat u de mogelijkheid heeft om in de openlucht op het terras of in de suite te slapen. Vanaf het terras heeft u een adembenemend uitzicht op de bush en de lagune, een trefpunt voor de dieren.

Inclusief
Volpension, transfers van luchthaven naar camp/lodge en v.v., lokale drankjes, safari-activiteiten, wasservice (geen ondergoed), parkentreegelden.

Exclusief
Vluchten tussen de lodges, persoonlijke uitgaven, overige drankjes, fooien en olifantenproject ´Living with Elephants´ (vooraf boeken noodzakelijk).

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie