×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Sanctuary Chief's Camp kamer

Sanctuary Chief's Camp kamer | Sanctuary Chief's Camp

Sanctuary Chief's Camp badkamer

Sanctuary Chief's Camp badkamer | Sanctuary Chief's Camp

Sanctuary Chief's Camp

Sanctuary Chief's Camp | Sanctuary Chief's Camp

Sanctuary Chief`s Camp (FC)

Het Sanctuary Chief’s Camp ligt in de Okavango Delta in een privé wildreservaat aan de Boro rivier, grenzend aan het Moremi wildreservaat.

Ligging

Sanctuary Chief’s Camp ligt ten noordwesten van Sanctuary Stanley’s Camp.

Camp

Hoofdgebouw met terras, zwembad met zonnedek, bar, lounge, restaurant en kampvuur. Deelname aan het olifantenproject is mogelijk (ca. 1 u. rijden). Er worden dag- en avondsafari’s en boot-, mokoro- en kanotochten (afhankelijk van de waterstand) aangeboden. De wandelsafari´s zijn hier uniek.

Accommodatie

5 luxueuze, verhoogde en ruime suites met eigen badkamer. De bedden zijn voorzien van slaapzakken, zodat u de mogelijkheid heeft om in de openlucht op het terras of in de suite te slapen. Vanaf het terras heeft u een adembenemend uitzicht op de bush en de lagune, een trefpunt voor de dieren.

Inclusief

Volpension, transfers van luchthaven naar camp/lodge en v.v., lokale drankjes, safari-activiteiten, wasservice (geen ondergoed), parkentreegelden.

Exclusief

Vluchten tussen de lodges, persoonlijke uitgaven, overige drankjes, fooien en olifantenproject ´Living with Elephants´ (vooraf boeken noodzakelijk).

Opmerking

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Locatie van Sanctuary Chief`s Camp (FC)