Machaba Camp2017-07-10T19:46:29+01:00

Dit onlangs geopende kamp biedt buitengewone wildobservaties in de Khwai regio.

Adres
Khwai, Okavango Delta (Moremi Game Reserve), Botswana

Ligging
Het Machaba Camp ligt aan het einde van de noordoosthoek van het Moremi Wildreservaat net buiten de grens van het reservaat. De vliegtijd per klein vliegtuig van Maun naar Khwai is ca. 30 min. De transfer van de landingsbaan naar het kamp duurt ca. 20 min.

Hotel
Het kamp is gebouwd in de klassieke stijl van een safari kamp uit 1950. Het hoofdgebouw is gebouwd onder een groot tentdoek en beschikt over een receptie, restaurant, bar, lounge en bibliotheek. Verder heeft het kamp een klein zwembad en een kampvuur. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van 2 safari-activiteiten per dag in het zeer wildrijke Khwai gebied, nachtsafari’s, wandelsafari´s (als er een ranger beschikbaar is) en een dorpbezoek bij de lokale gemeenschap.

Accommodatie
8 ruime safari tenten en 2 familie tenten, elk met een eigen badkamer met toilet en buitendouche. De tenten staan onder grote, oude bomen met uitzicht op de rivier. Verlichting via zonne-energie.

Inclusief
Overnachting, volpension inclusief koffie/thee en snacks, lokale drankjes, wasservice (zonder ondergoed), 2 safari-activiteiten per dag, parkentreegelden en transfers van/naar Khwai landingsbaan.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, fooien en vluchten.

Kinderen
Kinderen zijn welkom.