×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours
020 6230008

Xakanaxa Camp kamer

Xakanaxa Camp kamer | Xakanaxa Camp

Xakanaxa Camp uitzicht vanaf de kamer

Xakanaxa Camp uitzicht vanaf de kamer | Xakanaxa Camp

Xakanaxa Camp

 Xakanaxa Camp | Xakanaxa Camp

Xakanaxa Camp (FC)

Het Xakanaxa Camp ligt middenin het 4.900 km² grote Moremi wildreservaat, een juweel van Afrika. Deze Afrika belevenis pur sang, zult u bijna nergens anders meer kunnen beleven. Het camp, één van de oudste camps in de Okavango Delta, werd regelmatig – en met oog voor detail – gerenoveerd. Hierdoor wordt het camp tegenwoordig gerekend tot de meest comfortabele camps in de delta. Ook heeft de vorige eigenaar ervoor gezorgd dat het oorspronkelijke karakter bewaard is gebleven.

Het tijdschrift ´Getaway´ rangschikt Xakanaxa Camp terecht in zijn ´top tien´. De gemoedelijke sfeer en de uitstekende service staan garant voor een unieke belevenis. Een service die alleen geboden kan worden in een goed georganiseerd bedrijf.

Ligging

Het Xakanaxa-Camp ligt ca. 50 km ten westen van de Khwai Gate in de noordelijke sector van het Moremi GR. Het is een van de weinige camps in de delta waar u het hele jaar door boottochten, safari’s en mokorotochten kunt maken in een schitterend wildgebied. Via een chartervlucht bereikt u het camp vanuit Maun in ca. 25 min. en vanuit Kasane in ca. 70 min. Wie zelf rijdt, dient gebruik te maken van een daartoe uitgeruste 4x4, en rijdt vanuit Maun in ca. 140 km over een onverharde landweg naar het camp (ca. 5 u. rijden).

Camp

Het hoofdgebouw met rieten dak is gelegen op een verhoogd plateau en biedt uitzicht op de Xakanaxa lagune. Er is een grote eettafel, bar en een overdekte zitplaats met banken en stoelen. Een plunge pool en een sala liggen hier vlakbij. Een houten trap leidt naar het kampvuur. Daarnaast is er bij de receptie een souvenirwinkel.

Accommodatie

12 grote luxury tenten gesitueerd op houten plateaus met een eigen terras, badkamer met wastafel, douche en wc. De insectenvrije tenten zijn comfortabel ingericht met grote bedden, nachtkastjes, een commode, kluisje, kaptafel met spiegel en opbergruimte. Een contactdoos voor een haardroger en het opladen van batterijen is voorhanden. Het kamp is rolstoelvriendelijk.

Inclusief

Volpension, lokale drankjes, alle safari-activiteiten, wasservice (geen ondergoed) en parkentreegelden.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, overige drankjes en fooien.

Kinderen

Van alle leeftijden zijn op aanvraag welkom. Kinderen van 0-11 jaar die bij hun ouders op de kamer slapen, komen in aanmerking voor korting.

Opmerking

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Locatie van Xakanaxa Camp (FC)