Lake Nakuru Lodge (MC+)

Lake Nakuru Lodge (MC+)2017-07-12T00:28:55+01:00

Een oase in het hart van het land met comfort en eersteklas service. U zult hier genieten van de onvergelijkbare aanblik van flamingo’s, waardoor het meer beroemd is geworden.

Ligging
Lake Nakuru Lodge ligt in het zuidoosten van het park, waar zich de grootste populatie van dieren in Kenia bevindt. Slechts 2 u. rijden van Nairobi.

Lodge
Na een spannende dag met safari’s biedt de Lake Nakuru Lodge de benodigde ontspanning door de Mama Nikki bar of Rhino Paddock Cocktail bar – beide met adembenemend uitzicht over de Lake Nakuru. Het Mutarakwa restaurant heeft een uitstekende keuken, waar u de koks aan het werk kunt zien terwijl ze uw maaltijd bereiden. Ook nodigt het zwembad uit om even af te koelen. Er zijn talrijke uitzichtpunten om te genieten van de Serengeti.

Accommodatie
De 95 kamers hebben allemaal een muskietennet, telefoon, veranda met een panoramisch uitzicht op Lake Nakuru, airco, badkamer met douche, kluisje.

Andere accommodaties in deze regio zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan