Grashoek Historic Village

Grashoek Historic Village2017-07-12T21:48:31+01:00

Het afgelegen Grashoek (150 km van Tsumkwe) is een openluchtmuseum in Bushmanland tussen de B8 en Tsumkwe, waar bezoekers dagelijks een kijkje kunnen nemen. De bewoners leiden de bezoekers met veel plezier rond en laten zien hoe het leven – vroeger en nu – voor de Ju/Hoansi-San is.

Het is verder mogelijk aan diverse activiteiten deel te nemen zoals een bushwalk van een uur, een trouwceremonie, bezoek aan de school of een dansceremonie. De activiteiten kunnen als dagbezoek worden geboekt, of eventueel als meerdaagse activiteit. Bij het dorp is een camping ingericht waar overnacht kan worden.

Het idee van een openluchtmuseum is gekomen van Werner Pfeiffer die zich het lot van de San heeft aangetrokken en met het museum een poging doet om de San van inkomsten te voorzien met behoud van hun eigen leefwijze.

Wat klanten zeggen (t100)

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan