×

Zoek Impala

Offerte aanvragen

Mudumu National Park

Het Mudumu National Park ligt in het noordoosten van Namibië op ongeveer 50 km zuidelijk van Kongola (Highway B8). Het Mudumu Park is het eerste park dat u bereikt als u vanaf Kongola zuidwaarts rijdt via de D 3511. Deze weg loopt zodra u het park bereikt gewoon verder, loopt 15 kilometer parallel aan de Kwando rivier, en komt uiteindelijk uit bij de rivier die dan inmiddels Linyanti heet. Ook de naam van het park is hier veranderd in Mamili National Park. Aan de oevers van de Kwando en Linyanti rivieren komt de grootste concentratie wild voor van heel het noordoosten van Namibië. U kunt hier grote kuddes zien van buffels, sabelantilopen, impala’s en olifanten. Maar ook vele andre wilde dieren en watervogels kunt u hier met gemak spotten.

De natuur in het Mudumu National Park is heel mooi, met mopane, grote worstbomen (sausagetree) en acacia. De wildstand gaat er geleidelijk steeds meer op vooruit, sinds Mudumu en Mamili in 1990 tot Nationale Parken zijn uitgeroepen.

In het Mudumu en Mamili National Park mag u met uw eigen 4WD huurauto of huurcamper zelf safari’s doen, d.w.z. zolang u op de gemarkeerde zandwegen blijft. U kunt overnachten op de camping in het park, het Nakatwa Nature Conservation Camp. Hiervoor moet u wel een vergunning hebben. Deze kunt u krijgen ter plaatse op het kantoor van Nakatwa of bij het ministerie van Toerisme in Katima Mulilo (ma-vr). Houdt u er rekening mee dat in het natte seizoen het zelfs met een 4WD terreinwagen lastig is om door het park te rijden.

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Etosha National Park oryx | rondreizen namibie
€ 3.214

per persoon

Transfrontier National Park | Rondreizen Afrika
€ 1.829

per persoon

Ranger Bagatelle Game Reserve | Rondreizen Namibië
€ 2.719

per persoon

Vakantie Namibië

Onder het Zuiderkruis

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Mowani Pool Main Area | Rondreizen Namibië
€ 1.647

per persoon

Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 5.790

per persoon

Eronga Mountains | Rondreizen Namibië
€ 3.225

per persoon

Sossusvlei | Rondreizen Namibië
€ 3.247

per persoon

4x4 met daktent in Sossusvlei | Rondreizen in Namibië
€ 1.449

per persoon

Kalahari Game Reserve | Rondreizen Namibië

Vakantie Namibië

Stijlvol Namibië

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 4.657

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.