Great Rift Valley Lodge (FC)

Great Rift Valley Lodge (FC)2017-07-12T00:11:42+01:00

Adres
Eburu Escarpment, Lake Naivasha, Naivasha 00200, Kenia

Ligging
De Great Rift Valley Lodge ligt op de Eburru hoogvlakte, met schitterend zicht op Lake Naivasha en de immense vlakte van de Great Rift Valley.

Kamers
De Great Rift Valley Lodge beschikt over 28 mooie ruime kamers, elk voorzien van een luxe interieur met balkon, ruime badkamer en een hemelbed.

Faciliteiten
De lodge heeft een restaurant met panorama terras, lounges, bar en een zwembad omringd door tropische tuinen. Naast de lodge ligt een nieuwe 18 holes championship golfbaan. U kunt wandelen en paardrijden in de bossen van Eburru, boottochten en vissen op zwarte baars in het meer of gaan mountainbiken in de heuvels om de lodge.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan