Lokitela Farmhouse (MC)

Lokitela Farmhouse (MC)2017-07-12T08:21:26+01:00

Ligging
Lokitela Farmhouse ligt 19 km ten westen van Kitale, aan de voet van Mount Elgon. De boerderij is nog in bedrijf (er worden melkkoeien gehouden en maïs geteelt) heeft 874 hectare grond, een groot deel daarvan bestaat uit bos en riviergebieden. Om de boerderij leven vele vogelsoorten en een variatie aan kleine zoogdieren.

Accommodatie
De boerderij heeft 2 dubbele kamers in het hoofdgebouw en een wat grotere familiekamer. Elke kamer is voorzien van een badkamer en patio met zitje.

Faciliteiten
De maaltijden worden geserveerd op de boerderij of in het landhuis van de familie. Ook kan men gebruik maken van de Cherangan hut gebouwd op palen met uitzicht op de Suam rivier. U kunt hier mooie wandeltochten maken in de natuur, een bezoek brengen aan het Mount Elgon National Park, of aan het nabij gelegen Saiwa Swamp National Park of een bezoek brengen aan één van de Kitum Caves.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan