Eros Airport2017-07-12T21:08:57+01:00

De luchthaven Eros (of Windhoek Eros Airport) ligt slechts 5 km zuidelijk van het stadscentrum van Windhoek en wordt gebruikt voor binnenlandse vluchten in Namibië. Eros Airport wordt ook veel gebruikt door charter vliegbedrijven en privé vliegtuigen. DE luchthaven ligt op zo’n 1700 meter hoogte en heeft 2 landingsbanen en één terminal.

De luchthaven verwerkt ongeveer 150 tot 200 vliegbewegingen per dag (ongeveer 50.000 per jaar), hoofdzakelijk bestaande uit vluchten met Cessna 210 vliegtuigjes voor charter en fly-in safari’s in Namibië. Maar de luchthaven kan ook grotere vliegtuigen verwerken, zoals de Boeing 737’s van Air Namibia.

Rondom Eros Airport is de stedelijke bebouwing van Windhoek de laatste jaren sterk opgerukt. U ziet er hotels, industrieterrein, Universiteitsgebouwen en woonwijken.

Wat klanten zeggen (t100)

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan