×

Zoek Impala

Offerte aanvragen

Hosea Kutako International Airport

Hosea Kutako International Airport is de belangrijkste internationale luchthaven van Namibië en ligt op zo’n 45 kilometer ten oosten van de hoofdstad Windhoek. Het vliegveld dankt haar naam aan Herero-leider Hosea Kutako, die streefde naar een onafhankelijk Namibië.

De moderne luchthaven is de laatste jaren flink gegroeid en verwerkt jaarlijks ongeveer 800.000 passagiers. Het vliegveld heeft slechts één start- en landingsbaan, maar kent met maximaal 20 vluchten per dag geen capaciteitsproblemen. Het is de thuishaven van de nationale luchtvaartmaatschappij Air Namibia. Er zijn dagelijkse vluchten naar Johannesburg en Kaapstad. Wekelijks wordt er gevlogen naar Frankfurt.

Nadat u door de douane bent gekomen, vindt u in de aankomsthal de balie van een aantal autoverhuurmaatschappij. Hier kunt u uw huurauto afhalen als u een autorondreis door Namibië heeft geboekt.

Het inleveren van de auto gaat gepaard met een nauwkeurige controle op schade of kapotte onderdelen. We adviseren om het eigen risico zoveel mogelijk af te kopen, aangezien het in Namibië bijna onmogelijk is om zonder extra putje en krasjes in de lak aan de voorkant van de auto (u rijdt praktisch alleen gravel), het verliezen van een wieldop, het rijden van een lekke band of andere kleine beschadigde onderdelen (steentje tegen uw ruit of spiegel bijvoorbeeld) rond te rijden. Vanwege deze controle is het verstandig om weer op tijd terug op de luchthaven aanwezig te zijn.

Eenmaal in uw auto kan uw reis door Namibië beginnen. De luchthaven ligt 45 kilometer buiten Windhoek. De rustige en goed onderhouden weg naar Windhoek geeft u vast de gelegenheid te wennen aan het links rijden. Onderweg ziet u een heuvelachtig landschap met veel bush en enkele accommodaties. Verder treft u halverwege een politiepost met roadblock aan. Het is de bedoeling dat u hier stopt, maar u hoeft niet uit te stappen. Daarna zult u de buitenwijken van de stad inrijden, als u rechtdoor de hoofdweg blijft volgen komt u in het centrum van Windhoek uit.

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Etosha National Park oryx | rondreizen namibie
€ 3.214

per persoon

Transfrontier National Park | Rondreizen Afrika
€ 1.829

per persoon

Ranger Bagatelle Game Reserve | Rondreizen Namibië
€ 2.719

per persoon

Vakantie Namibië

Onder het Zuiderkruis

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Mowani Pool Main Area | Rondreizen Namibië
€ 1.647

per persoon

Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 5.790

per persoon

Eronga Mountains | Rondreizen Namibië
€ 3.225

per persoon

Sossusvlei | Rondreizen Namibië
€ 3.247

per persoon

4x4 met daktent in Sossusvlei | Rondreizen in Namibië
€ 1.449

per persoon

Kalahari Game Reserve | Rondreizen Namibië

Vakantie Namibië

Stijlvol Namibië

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 4.657

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.