×

Zoek Impala

Offerte aanvragen

Goche Ganas

Het privé natuurreservaat Goche Ganas ligt op zo’n 30 km ten zuiden van Windhoek in een heuvelachtig gebied, begroeid met bush waar veel wilde dieren leven. Het gebied biedt een aangenaam verblijf voor hen die nabij Windhoek, maar buiten de drukte van de stad willen verblijven.

In het natuurreservaat ligt een luxe lodge, die bovenop een heuvel is gebouwd, met uitzicht over het reservaat. Elke morgen en late middag kunt u op game drive in de omgeving van de lodge. De gekwalificeerde gids vertelt u alles over de flora, fauna en bijzondere vogelsoorten. Een kleine opsomming wat u onderweg allemaal kunt tegenkomen: steenbok, duiker, klipspringer, hartebeest, wildebeest, eland, Burchell’s zebra, springbok, oryx, kudu, giraffe, waterbuck, wild zwijn, Hartmann’s bergzebra, witte neushoorn, cheetah, luipaard, caracal... en nog veel meer...

Goche Ganas staat bekend om z’n uitstekende restaurant en welness programma, dat in het weekend ook veel lokale mensen als klant trekt. Uiteraard kunt u er ook heerlijk relaxen, wandelen, maar er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder een excursie per jeep naar de Stone Age Caverns, game walks en game drives in de omgeving (uiteraard onder begeleiding van een ervaren gids).

Huidige reisaanbiedingen

Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen van Impala Tours. Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden sommige reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Etosha National Park oryx | rondreizen namibie
€ 3.214

per persoon

Transfrontier National Park | Rondreizen Afrika
€ 1.829

per persoon

Ranger Bagatelle Game Reserve | Rondreizen Namibië
€ 2.719

per persoon

Vakantie Namibië

Onder het Zuiderkruis

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Mowani Pool Main Area | Rondreizen Namibië
€ 1.647

per persoon

Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 5.790

per persoon

Eronga Mountains | Rondreizen Namibië
€ 3.225

per persoon

Sossusvlei | Rondreizen Namibië
€ 3.247

per persoon

4x4 met daktent in Sossusvlei | Rondreizen in Namibië
€ 1.449

per persoon

Kalahari Game Reserve | Rondreizen Namibië

Vakantie Namibië

Stijlvol Namibië

Meer informatie vindt u in de reisgegevens.


Lees meerOfferte aanvragen
Deadvlei | Rondreizen Namibië
€ 4.657

per persoon

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.