Goche Ganas2017-07-12T21:10:15+01:00

Het privé natuurreservaat Goche Ganas ligt op zo’n 30 km ten zuiden van Windhoek in een heuvelachtig gebied, begroeid met bush waar veel wilde dieren leven. Het gebied biedt een aangenaam verblijf voor hen die nabij Windhoek, maar buiten de drukte van de stad willen verblijven.

In het natuurreservaat ligt een luxe lodge, die bovenop een heuvel is gebouwd, met uitzicht over het reservaat. Elke morgen en late middag kunt u op game drive in de omgeving van de lodge. De gekwalificeerde gids vertelt u alles over de flora, fauna en bijzondere vogelsoorten. Een kleine opsomming wat u onderweg allemaal kunt tegenkomen: steenbok, duiker, klipspringer, hartebeest, wildebeest, eland, Burchell’s zebra, springbok, oryx, kudu, giraffe, waterbuck, wild zwijn, Hartmann’s bergzebra, witte neushoorn, cheetah, luipaard, caracal… en nog veel meer…

Goche Ganas staat bekend om z’n uitstekende restaurant en welness programma, dat in het weekend ook veel lokale mensen als klant trekt. Uiteraard kunt u er ook heerlijk relaxen, wandelen, maar er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder een excursie per jeep naar de Stone Age Caverns, game walks en game drives in de omgeving (uiteraard onder begeleiding van een ervaren gids).

Wat klanten zeggen (t100)

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan