Kupferberg Pass2017-07-12T21:20:37+01:00

De Kupferberg Pass ligt 50 km te westen van Windhoek in de heuvels van de Khomas hoogvlakte. De weg is voor het grootste deel onverhard (gravel) en slingert door een heuvellandschap met lage begroeiing, acaciabomen en verre eindes. Zo nu en dan passeert een auto, een man te paard of een ezelskar.

De bergroute vanaf Windhoek via de C26 levert u een mooie rit op. Vanaf het centrum van Windhoek houdt u eerst de N1 in zuidelijke richting aan richting Rehoboth. Bij de kruising, waar u linksaf kunt naar Eros Airport, gaat u rechtdoor – om evenlater bij de rotonde een klein stukje de B1 (richting Okahandja) te volgen. Na circa 5 kilometer krijgt u de afslag naar de C26 richting de Gamsberg Pass. De eerste 5 kilometer zijn geasfalteerd, daarna begint het gravelavontuur. De C26 brengt u tussen de rotsen door over de Kupferbergpass en de weg vervolgt daarna richting de Gamsberg Pass.

Wat klanten zeggen (t100)

U vindt de volgende guesthouses, hotels en safarilodges in dit gebied:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan