Ntwetwe Pan

Ntwetwe Pan2017-07-10T21:28:00+01:00

Ten zuiden van Gweta ligt de Ntwetwe zoutpan, die bekend staat om z’n bizarre maanlandschap met rotspunten en duinen en kanalen die het grootste deel van het jaar droog staan. Onderweg naar de zoutpan komt u een aantal markante boababbomen tegen, zoals de Green’s Boabab en de Chapman’s Boabab. Bij de zoutpan ziet u unieke planten en dieren die zich volledig hebben aangepast aan het extreme klimaat van dit gebied. Bij de Ntwetwe zoutpan kunt u ook uitstekend wilde dieren, die vaak gemakkelijk in het bush landschap te zien zijn.

Bij de Ntwetwe zoutplan liggen twee van de meest luxe en stijlvolle safarikampen van Afrika, het Jack’s Camp en het San Camp. Vanuit het romantische – aan de rand van de zoutpan gelegen – Jack’s Camp kunt u per open jeep, te voet of per 4WD quadbike dit immense natuurgebied verkennen. U wordt begeleid door zeer deskundige en goed opgeleide gidsen, die u veel kunnen vertellen over de geschiedenis van dit gebied, de San en hun leefwijze en nog veel meer. Een verblijf in Jack’s Camp is een bijzondere ervaring waarbij u bovendien veel kennis op doet.

De volgende hotels / safari-lodges liggen in dit gebied:

Wat klanten zeggen (t103)

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie