Revolution Slider Error: Slider with alias Jack\'s Camp not found.
Maybe you mean: 'Air Seychelles' or 'Air Namibia' or 'kenia' or 'Vluchten' or 'Botswana' or 'Zuid-Afrika'

Jack’s Camp (MC+)

Jack’s Camp (MC+)2017-07-10T21:29:32+01:00

Adres
Makgadikgadi Pans National Park, Botswana

Ligging
Tijdens een verblijf in Jack’s Camp krijgt u een zeer goede indruk van het leven in de Kalahariwoestijn en de Makgadikgadi Pan. Het safarikamp werd opgericht door Jack Bousfield in de jaren 1960 en werd verder ontwikkeld door zijn zoon Ralph en diens partner Catherine Raphaely. Het kamp creëert een oase van beschaving te midden de harde omgeving.

Kamers
In Jack’s Camp verblijft u in safaritenten, welke zijn gebouwd in de stijl van begin vorige eeuw: elke tent is voorzien van ‘bucket shower’, echte bedden, Perzische tapijten en koperen waterkannen. Alle tien de tenten zijn voorzien van ensuite badkamer en vanaf uw eigen veranda heeft u een prachtig uitzicht over de wildernis.

Faciliteiten
De voortreffelijke maaltijden geniet u doorgaans buiten, onder de schaduw van een boom, en altijd aan een met damast beklede tafel en zilver bestek. Tijdens uw verblijf zult u begeleid worden door de beste gidsen beschikbaar: goed opgeleide biologen die voor hun doctoraal studie bijvoorbeeld gedrag van wildsoorten of deze eens zo vruchtbare omgeving bestuderen. Wees er in ieder geval van overtuigd dat zij ook een gezonde dosis humor met zich meenemen.

Behalve het maken van gamedrives, kunt u ook met uw gids op zoek naar stukjes fossiel en gereedschap uit het stenen tijdperk. Verder krijgt u uitleg over de leefwijze van de bosjesmannen. Het is een ervaring om met zogenaamde quad-bikes diep de zoutpannen in te rijden en vervolgens de onbeschrijfelijke stilte op u in te laten werken. Het motto van de lodge is ‘Give them what they never knew they wanted’; u bent gewaarschuwd.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie