Hohenstein Lodge2017-07-13T00:27:37+01:00

De omgeving rond de Hohenstein Lodge is een van de meest indrukwekkende van Namibië.

Ligging
Hohenstein Lodge ligt bijna aan de voet van de Spitzkoppe (op ca. 50 km), de hoogste berg van de Erongo bergen. Ca. 25 km ten noorden van Usakos aan de D1935. Swakopmund op ca. 160 km en Windhoek op ca. 240 km.

Lodge
Hoofdgebouw met open haard, restaurant en bar. Het terras biedt een prachtig uitzicht over de nabijgelegen drinkplaats. Zwembad met zonneterras. Philip Cave, met rotstekeningen en de Bulls rotsformaties vindt u vlakbij, op een vlakbij gelegen boerderij. Langs verschillende gemarkeerde wandelpaden kunt u de omgeving verkennen. Optionele activiteiten: begeleide wandelingen, panoramaritten, vogelobservaties. Iets bijzonders is het driedaagse ´Absolut-Eronogo´ pakket, met een overnachting in een rustiek tentenkamp op de Farm Etemba en wandelingen naar de mineralenmijnen en rotsschilderingen, voor min. 2 pers.

Accommodatie
14 ruime tweepersoonskamers met eigen badkamer, een kluisje en een terras. Daarnaast 2 familie-appartementen met 2 slaapkamers en badkamers voor 3-5 personen.

Inclusief
Logies/ontbijt.
Absolut-Erongo: 1 overnachting Hohenstein Lodge, 1 overnachting Etemba Wilderness Camp, halfpension, begeleide wandelingen.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, overige maaltijden, optionele activiteiten.

Kinderen
0-2 jaar gratis, 3-11 jaar korting op aanvraag bij de ouders op de kamer.

Opmerking
Absolut-Erongo, min. 2 pers.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan