Guestfarm Ababis

Guestfarm Ababis2017-06-21T06:29:49+01:00

Typische guestfarm, ideaal voor families met kinderen.

Ligging
Guestfarm Ababis ligt circa 250 km ten zuidwesten van Windhoek, aan de voet van het Naukluft gebergte en de eindeloze vlakte van de Namib. De Sossusvlei ligt op ca. 80 km afstand.

Farm
Deze historische boerderij stamt uit 1903 en beschikt over een gezellige veranda, waar koffie met gebak klaarstaat en waar ’s avonds het diner bij kaarslicht wordt geserveerd. Ababis staat bekend om zijn persoonlijke service en uitstekende keuken. Het keukenteam heeft meegewerkt aan het kookboek ´Chorus & Cuisine´. De boerderij wordt omgeven door een schaduwrijke tuin met zwembad. U kunt het terrein zelf verkennen doordat er goed gemarkeerde paden zijn en vanaf de heuveltop genieten van het adembenemende uitzicht. Optionele activiteiten: natuurrit over het boerderijterrein, begeleide excursies naar de Sossusvlei en de Sesriem Canyon of een 4×4 rijcursus.

Accommodatie
De guestfarm beschikt over 5 standaard kamers en 2 aparte huizen aan de Tsondab Rivier voor 2 resp. 5 personen. Alle creatief ingerichte kamers zijn ruim en hebben een eigen badkamer en een veranda. 2 comfort kamers beschikken tevens over airco.

Inclusief
Halfpension.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan