Camp Okavango (MC+)

Camp Okavango (MC+)2017-07-10T15:41:16+01:00

De Okavango Delta is de grootste binnendelta ter wereld en biedt daardoor uitstekende mogelijkheden om wild te bekijken.

Ligging
Camp Okavango is een permanent door water omgeven safarikamp, dat ligt op het afgelegen eiland Nxaragha in het hart van het noordwestelijke deel van de Okavango Delta. Maun ligt op 30 en Kasane op ongeveer 80 minuten vliegen van de landingsbaan.

Camp
De tenten liggen aan de oever met uitzicht op een kleine lagune of het kanaal. Het hoofdgebouw biedt een comfortabele zithoek, een bar en een grote eettafel. Er is ook een terras met uitzicht op de oever. Tot slot is er een klein en afgelegen zwembad met zonnedek. U kunt hier deelnemen aan boot- en mokorotochten en begeleide wandelingen.

Accommodatie
12 insectenvrije en zeer ruime tenten hebben grote bedden en bad/douche/toilet. Er is ook een speciale honeymoonsuite. Er is elektrisch licht aanwezig.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, 2 safariactiviteiten per dag, entreegeld nationaal park en wasservice (geen ondergoed).

Exclusief
Persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en fooien.

Opmerking
Afwijkende annuleringskosten: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie