Camp Okuti (MC+)

Camp Okuti (MC+)2017-07-10T15:42:22+01:00

Het Moremi wildreservaat geldt als een van de mooiste ter wereld met een ongerepte natuur en talloze diersoorten.

Ligging
Het Camp Okuti ligt in het noordoosten van de Okavango Delta in het Moremi wildreservaat, aan de Xakanaxa lagune. Vliegduur van Maun ca. 25 min. Voor ervaren bestuurders van 4×4 voertuigen is het camp in 5 à 6 u. via deels zandwegen te bereiken.

Camp
Hoofdgebouw met een eetgedeelte, lounge, een bar, een bibliotheek, kampvuurplaats en een zwembad. U kunt hier boottochten maken of dagsafari’s. Avondsafari’s en wandelingen zijn niet toegestaan. U kunt hier o.a. waterdieren (nijlpaarden, krokodillen), vogelsoorten en roofdieren aantreffen.

Accommodatie
7 grote luxueuze tent-chalets voor max. 18 gasten. Onderverdeeld in 4 tweepersoonschalets met binnen- en buitendouche, een honeymoonchalet met binnendouche en buitenbad en 2 familiechalets met elk 2 slaapkamers. Alle chalets liggen op een platform en hebben een eigen badkamer met ventilator, veranda met uitzicht op de lagune. Verlichting via petroleumlampen en Diner in Okuti Camp lampen op batterijen.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag, parkentreegelden en wasservice (geen ondergoed).

Exclusief
Fooien, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en vluchten tussen de camps.

Kinderen
Welkom vanaf 7 jaar!

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie