Shinde Camp (MC+)

Shinde Camp (MC+)2017-07-10T15:53:00+01:00

Het Shinde Camp ligt op een eiland in een wildrijk, privéconcessiegebied en wordt voortdurend door water omringd.

Ligging
Het Shinde Camp ligt op een met palmen en ebbenhout bomen begroeid eiland, aan de rand van de wildrijke Shinde lagune, aan de noordgrens van de Okavango Delta. Vliegduur van Maun ca. 25 min.

Camp
Het hoofdgebouw onder groot tentdoek en in bomen gebouwd (´treehouse´) beschikt over een eetgedeelte en ruime lounge, bar en souvenirwinkel. Verder is er een zwembad en kampvuurplaats. U kunt hier dag- en nachtsafari’s maken, maar ook begeleide wandelingen, boot- en mokorotochten of gaan vissen.

Accommodatie
De 8 grote safaritenten staan op houten platformen en hebben goede bedden, muskietennet, veranda, ventilator en een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Verlichting via petroleumlampen en lampen op batterijen. Shinde Enclave: camp met 3 tenten en privékok, -gids en -voertuig (geschikt voor gezinnen).

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag, parkentreegelden en wasservice (geen ondergoed).

Exclusief
Fooien, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en vluchten tussen de camps.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie