Duba Plains Camp (MC+)

Duba Plains Camp (MC+)2017-07-10T15:43:45+01:00

In de omgeving van Duba Plains bevindt zich een van de hoogste concentraties aan leeuwenroedels en grote kuddes buffels. Tevens komt men hier regelmatig grote kuddes olifanten tegen, evenals vele antilopesoorten. Ook is dit gebied een paradijs voor vogelliefhebbers. U kunt kiezen uit een safari per open safarivoertuig (dagen avondsafari’s), mokoro tochten (beste tijd tussen mei en september, anders afhankelijk van de waterstand), vissen en wandelsafari’s.

Ligging
Duba Plains is een van de meest afgelegen camps in Botswana en ligt in een 30.000 ha groot beschermd wildgebied in het noordwestelijke deel van de Okavango Delta. Duba Plains is gebouwd op een eiland met grote ebbenhout- en vijgenbomen. Het eiland is gelegen in het midden van een vlakte, die normaal gesproken van mei tot oktober overstroomd is. Duba Plains is een fantastische keuze voor wie op zoek is naar rust en een ongerepte unieke safaribelevenis.

Camp
Vanaf het hoofdgebouw heeft u een mooi uitzicht. Hier bevindt zich het restaurant, de lounge (met mogelijkheid om batterijen op te laden) en de bar. Het kleine zwembad zorgt voor verkoeling op warme dagen. De persoonlijke sfeer van dit unieke camp zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Accommodatie
Met slechts 6 tenten is het camp zeer klein en persoonlijk. De ruime tenten beschikken over een kleine bureau, douche, toilet, buitendouche en een houten terras met een schitterend uitzicht over de vlakte.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, 2 safariactiviteiten per dag, parkentreegelden, wasservice (geen ondergoed).

Exclusief
Overige drankjes, persoonlijke uitgaven en fooien.

Kinderen
Vanaf 6 jaar zijn welkom.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie