Kanana Camp (MC+)

Kanana Camp (MC+)2017-07-10T15:44:35+01:00

De omgeving van Kanana bestaat uit diverse eilanden met palmen, vijgenbomen en ebbenhouten bomen. Een ideale woonomgeving voor diverse vogel- en diersoorten.

Ligging
Het Kanana Camp ligt afgelegen aan de Xudum rivier in het zuidwestelijke gedeelte van de Okavango Delta. Vliegtijd van Maun naar Kanana ca. 25 min.

Camp
Het hoofdgebouw is gebouwd op een houten platform en onder een groot tentdoek. Het beschikt over een eetgedeelte, bar, lounge en kleine souvenirwinkel. Verder is er een kampvuurplaats en een zwembad. Mogelijke activiteiten: dag- en nachtsafari’s, dagexcursie met picknick, boot- en mokorotochten, begeleide wandelingen en vissen.

Accommodatie
8 safaritenten op houten platformen met grote bedden, muskietennet, opbergruimte en eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Verlichting met petroleumlampen en leeslampen op batterijen.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag, parkentreegelden en wasservice (geen ondergoed).

Exclusief
Fooien, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en vluchten tussen de camps.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie