Xugana Island Lodge (FC)

Xugana Island Lodge (FC)2017-07-10T15:55:10+01:00

Xugana Island Lodge wordt door velen beschouwd als de mooiste lodge in de Okavango Delta die door water is omgeven.

Ligging
De Xugana Island Lodge ligt op een met bomen begroeid eiland aan de Xugana lagune in het noordwestelijk deel van de Okavango Delta. Met een klein propellervliegtuig vliegt u vanuit Maun in 30 min. en vanuit Kasane in 80 min. naar de lodge.

Camp
Het hoofdgebouw heeft een eetzaal, een bar, een zitgedeelte, een klein zwembad en een souvenirwinkel. U kunt hier mokoro-, kano- en boottochten maken. Ook kunt u wandelen (onder begeleiding) en vissen. Een paradijs voor vogelliefhebbers met meer dan 400 verschillende vogelsoorten!

Accommodatie
8 houten en rietgedekte chalets zijn op verhoogde plateaus gebouwd en hebben een klein terras met uitzicht op het water. De chalets hebben comfortabele bedden, een muskietennet, een ventilator en bad/douche/toilet.

Inclusief
Volpension, lokale drankjes, 2 safari-activiteiten per dag, parkentreegelden, wasservice (geen ondergoed).

Exclusief
Fooien, persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes en vluchten tussen de kampen.

Opmerking
Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Onderstaand ziet u een opsomming van de hotels, resorts en safarilodges die we in deze regio aanbieden:

Reisaanbiedingen voor Botswana (t92)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Botswana is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.
19 daagse individuele reis met een 4×4 door Namibië en Botswana
Deze omvangrijke self drive door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. Centraal staan het unieke wildparadijs van Botswana, het Etosha N.P. en de Caprivi-strook in Namibië. Een reis per 4×4 over stoffige zandwegen voor ’off road’ liefhebbers.

Wildside Botswana

Vanaf 1.890 Euro p.p. – exclusief vluchten

Wildside Botswana

14 daagse kampeersafari vanaf Johannesburg
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij.
meer informatie

Hoogtepunten Noord-Botswana

Vanaf 2.709 Euro p.p. – exclusief vluchten

Hoogtepunten Noord-Botswana

14 daagse safari in kleine groepen van Johannesburg naar Livingstone
Chobe, Savuti, Khwai en Moremi: dat zijn namen die hoog aangeschreven staan bij safari fans. Het zijn de hoogtepunten in Botswana waar deze rondreis u heen brengt.
meer informatie