Rostock Ritz Desert Lodge

Rostock Ritz Desert Lodge2017-06-21T06:29:49+01:00

Vanuit de Rostock Ritz Desert Lodge heeft u een schitterend panoramisch zicht op de uitgestrektheid van de Namib. Er zijn vele wandelmogelijkheden.

Ligging
Op een heuvel met prachtig uitzicht op de uitgestrekte Namib en de Rostock bergen; ca. 120 km van Sesriem; ca. 42 km ten noorden van Solitaire; ca. 240 km van Windhoek/Swakopmund (C 14); kleine airstrip

Lodge
A-la-carterestaurant (ook geopend voor dagtoeristen), bar, zwembad met overdekt terras en panoramisch uitzicht en een nabijgelegen waterdrinkplaats, waar u wild kunt observeren. Optionele excursiemogelijkheden: 10 zeer goed gemarkeerde wandelroutes, een rit langs de prehistorische rotstekeningen of een natuurrit rond zonsondergang.

Accommodatie
De bungalows in Afrikaanse stijl herbergen ieder 2 kamers. In totaal zijn er 18 standaard kamers (ca. 25 m²) en 2 suites (ca. 50 m²). Alle met eigen badkamer met douche, ventilator, zonne-energie en terras met fantastisch uitzicht. 2 standaard kamers zijn rolstoelvriendelijk.

Inclusief
Logies/ontbijt.

Exclusief
Persoonlijke uitgaven zoals drankjes, fooien en niet genoemde maaltijden en excursies.

In deze regio bieden wij de volgende accommodaties aan:

Reisaanbiedingen voor Namibie (t93)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Namibië is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Alle facetten van Namibië

Vanaf 3.247 Euro p.p. – exclusief vluchten

Alle facetten van Namibië

21 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië is een uitstekend land om op eigen houtje te ontdekken per huurauto. U verblijft op meerdere plaatsen 2 nachten, zodat u alle tijd heeft om te genieten van de mooiste gebieden. Namibië zal een onvergetelijke indruk op u achterlaten!
meer informatie

Namibië on a budget

Vanaf 1.921 Euro p.p. – exclusief vluchten

Namibië on a budget

17 daagse autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in restcamps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan