Elephant Pepper Camp (MC+)

Elephant Pepper Camp (MC+)2017-07-12T02:39:05+01:00

Aan de noordgrens van de Masai Mara ligt de beschermde Koiyaki Wilderness Area, waarin u het Elephant Pepper Camp vindt. De ecologie van dit gebied van 3600 km2 is kwetsbaar, vandaar dat het kamp mobiel is en vier maal per jaar wordt verplaatst.

Adres
Mara North Conservancy, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie
Ondanks deze mobiliteit is uw ruime tent voorzien van een kleedkamer, slaapkamer en een toilet. Uw douche is een emmer die voor u gevuld wordt met warm water!

Faciliteiten
Uiteraard kunt u gamedrives, nightdrives & bush walks maken. Ook kunt u genieten van bush meals & sundowners. Het idee achter Elephant Pepper Camp is om u te omhelzen met het natuurlijke ritme van Afrika: er is geen generator, geen verkeer of geen permanente bebouwing, alleen de geur, het uitzicht en de geluiden van de Afrikaanse bush…

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan