Olare Orok PC2017-07-12T07:42:53+01:00

De prive-concessie gebieden die ten noorden van het Masai Mara Game Reserve liggen kennen niet alleen veel lagere bezoekersaantallen, maar hier kunt u ook deelnemen aan wandelsafari’s, nachtsafari’s en culturele interactie met de lokale Masai stammen.

Olare Orok is een fraai en grotendeels open grasland met glooiende heuvels en met beekjes omzoomd door dichte oeverbegroeiing. Het is één van de meest aantrekkelijke landschappen in het Greater Masai Mara gebied. Vanuit dit gebied kunt u ook heel gemakkelijk een dagexcursie maken naar meer zuidelijk gelegen Governors Area en Mara Confluence gebied, waar u in het migratieseizoen de beroemde River Crossings kunt zien.

De beste safarikampen bevinden zich in de mooie zuidwestelijke hoek van de Olare Orok Concessie, met name het chique Mara Plains Camp is aanbevelenswaardig. Vlakbij ligt het eenvoudiger en iets voordeligere Porini Olare Orok Camp. Een andere goede optie is het Kicheche Olare Orok – gelegen bovenaan de oostgrens. Als u op zoek bent naar een prive-kamp, dan is het uitstekende Topi House misschien wel de beste van zijn soort in de Masai Mara.

De volgende hotels / safari-lodges liggen in dit gebied:

Wat klanten zeggen (t105)

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan