×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Saruni Mara Camp (FC)

Het intieme Saruni Mara Camp ligt in een afgelegen vallei aan de noordkant van de Masai Mara, in een privé concessiegebeid net buiten het Masai Mara Game Reserve.

Adres

Mara North Conservancy, Masai Mara National Reserve 20500, Kenia

Accommodatie

Het safarikamp bestaat uit slechts 6 cottages, die voorzien zijn van comfortabele bedden, zithoek, bureau en garderobe kast. Iedere cottage heeft een Italiaanse badkamer (met douche, wastafel en spoeltoilet), Perzische vloertapijten, veel antiek, Afrikaanse ornamenten en een uniek uitzicht op de omringende natuur.

Faciliteiten

Het Saruni Mara Camp beschikt over een restaurant, bar, lounge, wellness centrum en een kleine bibliotheek. Kuro House is de gemeenschappelijke eetruimte en bestaat uit een mix van ouderwetse Afrikaen modern design. De enorme open haard is het brandpunt van het leven in het safarikamp. Geniet van de overheerlijke maaltijden samen met de andere gasten aan een lange tafel of op uw veranda met romantische kaarsverlichting.

Activiteiten

Het Saruni Mara Camp organiseert elke ochtend en avond ’game drives’ door het park. U kunt echter ook een bezoek brengen aan een nabij gelegen Masai dorp of genieten van een ’night drives’. Ook een speciaal in de ’bush’ geserveerd diner behoort ook tot de mogelijkheden.

Locatie van Saruni Mara Camp (FC)