Saruni Mara Camp (FC)

Saruni Mara Camp (FC)2017-07-12T06:57:32+01:00

Het intieme Saruni Mara Camp ligt in een afgelegen vallei aan de noordkant van de Masai Mara, in een privé concessiegebeid net buiten het Masai Mara Game Reserve.

Adres
Mara North Conservancy, Masai Mara National Reserve 20500, Kenia

Accommodatie
Het safarikamp bestaat uit slechts 6 cottages, die voorzien zijn van comfortabele bedden, zithoek, bureau en garderobe kast. Iedere cottage heeft een Italiaanse badkamer (met douche, wastafel en spoeltoilet), Perzische vloertapijten, veel antiek, Afrikaanse ornamenten en een uniek uitzicht op de omringende natuur.

Faciliteiten
Het Saruni Mara Camp beschikt over een restaurant, bar, lounge, wellness centrum en een kleine bibliotheek. Kuro House is de gemeenschappelijke eetruimte en bestaat uit een mix van ouderwetse Afrika en modern design. De enorme open haard is het brandpunt van het leven in het safarikamp. Geniet van de overheerlijke maaltijden samen met de andere gasten aan een lange tafel of op uw veranda met romantische kaarsverlichting.

Activiteiten
Het Saruni Mara Camp organiseert elke ochtend en avond ‘game drives’ door het park. U kunt echter ook een bezoek brengen aan een nabij gelegen Masai dorp of genieten van een ‘night drives’. Ook een speciaal in de ‘bush’ geserveerd diner behoort ook tot de mogelijkheden.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan