Porini Lion Camp (FC)

Porini Lion Camp (FC)2017-07-12T07:45:35+01:00

Porini Lion Camp ligt het 20.000 hectare grootte Olare Orok Conservancy. Deze uitgestrekte Conservancy grenst aan het Masai Mara Game Reserve en vormt het leefgebied van een overvloed aan dieren, waaronder de grote katachtige – waarvoor de Mara is beroemd. Het safarikamp ligt aan de oever van de Ntiakatiak rivier, een seizoensgebonden rivier met een aantal permanente waterpoelen waar vrijwel dagelijks nijlpaarden badderen.

Adres
Olare Orok Conservancy, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie
Porini Lion Camp beschikt over 10 ruime en luxe safaritenten, die voldoende zodat je een echte ‘in de bush “ervaring. De tenten zijn zeer ruim en hebben een eigen veranda over de lengte van de tent, die een afgelegen en prive ‘ruimte’ voor u te ontspannen en te genieten van de schoonheid van dit Afrikaanse wildernis. Elke tent heeft een eigen badkamer met doorspoelen toiletten en warme douches.

Faciliteiten
Eten is uitstekend in Porini Lion Camp, met vers gebakken brood en een hoge kwaliteit van maaltijden, bereid door chef-kok van het safarikamp.

Activiteiten
U kunt ochtend en avond ‘gamedrives’ maken. Er wordt gestopt bij enkele mooie uitkijkpunten, waar u kunt genieten van een drankje tijdens het kijken naar de zonsondergang over de Mara vlakte. Ook kunt u een begeleide wandeling maken door de bush met Masai krijgers en safari-gids, waar u inzicht krijgt in delevenswijze van de Masai mensen en de planten en dieren van de Masai Mara. Omdat het safarikamp op privéterrein ligt, kunt u hier ook nachtsafari’s maken.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan