×

Zoek Impala

Offerte aanvragen
Impala Tours

Porini Lion Camp (FC)

Porini Lion Camp ligt het 20.000 hectare grootte Olare Orok Conservancy. Deze uitgestrekte Conservancy grenst aan het Masai Mara Game Reserve en vormt het leefgebied van een overvloed aan dieren, waaronder de grote katachtige - waarvoor de Mara is beroemd. Het safarikamp ligt aan de oever van de Ntiakatiak rivier, een seizoensgebonden rivier met een aantal permanente waterpoelen waar vrijwel dagelijks nijlpaarden badderen.

Adres

Olare Orok Conservancy, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie

Porini Lion Camp beschikt over 10 ruime en luxe safaritenten, die voldoende zodat je een echte ’in de bush "ervaring. De tenten zijn zeer ruim en hebben een eigen veranda over de lengte van de tent, die een afgelegen en prive ’ruimte’ voor u te ontspannen en te genieten van de schoonheid van dit Afrikaanse wildernis. Elke tent heeft een eigen badkamer met doorspoelen toiletten en warme douches.

Faciliteiten

Eten is uitstekend in Porini Lion Camp, met vers gebakken brood en een hoge kwaliteit van maaltijden, bereid door chef-kok van het safarikamp.

Activiteiten

U kunt ochtend en avond ’gamedrives’ maken. Er wordt gestopt bij enkele mooie uitkijkpunten, waar u kunt genieten van een drankje tijdens het kijken naar de zonsondergang over de Mara vlakte. Ook kunt u een begeleide wandeling maken door de bush met Masai krijgers en safari-gids, waar u inzicht krijgt in delevenswijze van de Masai mensen en de planten en dieren van de Masai Mara. Omdat het safarikamp op privéterrein ligt, kunt u hier ook nachtsafari’s maken.

Locatie van Porini Lion Camp (FC)