Fig Tree Camp (MC+)2017-07-12T08:04:34+01:00

Fig Tree Camp ligt aan de oevers van de Talek rivier, net buiten de Masai Mara. U wordt hier aan alle kanten omringd door ongerepte natuur en ervaart de Masai Mara dan ook in al haar facetten.

Adres
C14, Keekorok (Masai Mara Reserve), Talek river area, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie
Fig Tree Camp bestaat uit 38 ruime tenten en 22 wat kleinere chalets die uitzicht bieden op de Talek rivier, waar soms nijlpaarden komen baden. Alle tenten en chalets zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet en een veranda.

Faciliteiten
Het safarikamp beschikt over twee bars, een restaurant met een grote veranda, kleine bibliotheek, videoruimte, koffiebar in een boomhut en een souvenirwinkeltje. Tussen de middag kunt u in het zwembad verkoeling zoeken of heerlijk genieten van de mooie natuur in één van de ligstoelen en eindelijk uw boek lezen, waar u in Nederland nog niet aan toe was gekomen.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan