Mara Serena Lodge (FC)

Mara Serena Lodge (FC)2017-07-12T07:25:38+01:00

De Mara Serena Lodge ligt op een heuvel aan de Mara rivier en biedt een spectaculair uitzicht van 180 graden over het Masai Mara Game Reserve. Tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s kunt u zich geen betere locatie wensen. Enorme kuddes steken dan de Mara rivier over terwijl krokodillen toekijken. De lodge heeft een eigen airstrip voor dagelijkse vluchten van en naar Nairobi.

Adres
C14, Keekorok, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie
De Mara Serena Lodge beschikt over 74 niet al te grote kamers, welke zorgvuldig zijn ontworpen om volledig op te gaan in de natuur. Vanaf uw veranda kunt u genieten van de schitterende natuur. Uw kamer is voorzien van een ruime en complete badkamer. De kamers zijn allen opgenomen in de vorm van kleine straatjes die bergafwaarts lopen. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, zithoek, bureau en voldoende kastruimte.

Faciliteiten
De Mara Serena Lodge beschikt over een restaurant met uitzicht op het zwembad en een souvenirshop. De lodge is gebouwd in een architectonische stijl, die geïnspireerd is door de traditionele Masai cultuur. De algemene ruimtes bestaan uit cluster van koepelvormige gebouwen, met daaromheen modder gekleurde hutten omringd door een “Boma”. De lodge beschikt over een unieke collectie van Masai kunstvoorwerpen. De lodge organiseert diverse activiteiten, zoals een bezoek aan een Masai-dorpje, een picknick lunch, ballonsafari, natuurwandeling of een vogelobservatie.

De lodge beschikt over een zwembad met zonbedden ook van daar is er een adembenemend uitzicht. Centraal gelegen is de bar, lounge, restaurant voor alle maaltijden welke in buffetvorm aangeboden worden, Afrikaanse Gift Shop, schoonheidsbehandelingen en massagefaciliteiten. De lodge biedt eveneens een aantal diensten aan waaronder wasserij, en babysit op aanvraag.

Andere hotels / safari-lodges in ditzelfde gebied zijn:

Reisaanbiedingen voor Kenia (t89)

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Kenia is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met rondreizen en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.

Best of Kenia & Tanzania

Vanaf 3.822 Euro p.p.

Best of Kenia & Tanzania

13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
meer informatie

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

Vanaf 3.740 Euro – exclusief vluchten

Combinatiereis Kenia & de Seychellen

11 dagen Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na een indrukwekkende safari door de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilanden paradijs Seychellen.
meer informatie
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Heeft u al concrete reisplannen?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is zoveel makkelijker om met onze reisspecialisten tot een ideaal reisplan te komen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan